Incendiu la o locuință, declanșat de la un scurtcircuit electric

În dimineața zilei de sâmbătă, 11 noiembrie 2017, în jurul orelor 07:40, pompierii militari teleormăneni au fost solicitați, pe numărul unic de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat la o locuință din satul Târnava, comuna Botoroaga. La locul evenimentului s-au deplasat pompieri din cadrul Punctului de lucru Dărăgnești Vlașca și militari din cadrul Detașamentului Videle, cu două autospeciale de stins cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că întreaga locuință era cuprinsă de flăcări. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, maior Gelu Dragomir, proprietarii au observat și anunțat prea târziu evenimentul.

Flăcările au distrus bunurile materiale din trei camere de locuit, două holuri, o bucătărie și acoperișul pe cca. 100 mp. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 50000 de lei. Pompierii au salvat, în intervenția lor, bunuri materiale apreciate la aproximativ 20000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei de izbucnire a incendiului s-a stabilit că focul a declanșat de la un scurtcircuit electric.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

M. MEILĂ