În Teleorman, se fură orice! De la copaci și până la aparate electronice

Hoţii au “treabă” în aceste zile. Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Beciu, județul Teleorman cu privire la faptul că în noaptea de 15/16.02.2019, persoane necunoscute au tăiat și sustras mai mulți arbori din curtea locuinței unei femei din comuna Beciu, satul Smârdan.

”În partea de nord a curții locuinței unei femei în vârstă de 68 ani din comuna Beciu, satul Smârdan, județul Teleorman sunt plantați arbori din specia salcâm, iar în noaptea de 15/16.02.2019, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței acesteia prin escaladarea gardului, de unde au tăiat 5 cinci arbori din specia salcâm.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat autorul furtului în persoana unui bărbat în vârstă de 48 ani domiciliat în comuna Lunca, județul Teleorman”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Și nu e singurul caz. Polițiștii din Zimnicea au continuat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de furt, faptă comisă în noaptea de 01/02.02.2019 când persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale de unde au sustras mai multe aparate electrice,

Polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 34 ani din orașul Zimnicea fiind descoperite mai multe bunuri care sunt susceptibile a proveni în urma furtului din acel magazin.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

C.D.