În plină iarnă, 50 teleormăneni beneficiază de bilete de tratament balnear

Deși ne aflăm în plină iarnă, la începutul lunii martie 2018 un număr de 50 de teleormăneni vor pleca în stațiunile balneoclimaterice din țară pentru a-și trata afecțiunile medicale de care suferă, biletele de tratament fiindu-le puse la dispoziție de către Casa Județeană de Pensii Teleorman. Cei 50 de teleormăneni sunt pensionari sau din rândul altor persoane asigurate în sistemul public de asigurări sociale.

În baza cererilor depuse la Casa Județeană de Pensii, calculatorul, urmându-se procedura de alocare automată a biletelor, a decis stațiunile în care solicitanții vor putea să-și trateze bolile de care suferă, precum și datele când aceștia se pot prezenta în stațiunile balneoclimaterice. Astfel, în cadrul celei de-a doua serii de tratament din acest an, teleormănenii au optat pentru tratament în stațiunile Olănești, Amara, Covasna, Pucioasa, Buziaș, Geoagiu Băi, Bala. Prezentarea la tratament se va face în zilele de 7-9 martie 2018, în funcție de data înscrisă pe biletul de tratament aferent fiecărei stațiuni balneoclimaterice.

Teleormănenii cărora le-au fost repartizate bilete de tratament sunt nominalizate pe lista seriei a 2-a postată pe site-ul oficial al Casei Județene de Pensii Teleorman.

Persoanele cărora le-au fost repartizate locuri la tratament în luna martie 2018 sunt invitate să se prezinte la Compartimentul Bilete de Tratament Balnear, etaj 1 din cadrul Casei Județene de Pensii Teleorman pentru a intra în posesia biletelor de tratament. Vor trebui să prezinte : actul de identitate (original+copie); biletul de trimitere la stațiune eliberat de medicul de familie; cupon pentru plata pensiei din ultima lună.

George ZAVERA