IJJ Teleorman: Măsuri pentru asigurarea ordinii publice

Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, efective ale Jandarmeriei Teleorman vor asigura ordinea publică și protecția participanților la manifestările care vor avea loc cu ocazia Bobotezei, în orașul Zimnicea.

Aceste activități se vor desfășura începând cu ora 9,30, pe străzile Mihai Viteazul și Ștefan cel Mare, iar în jurul orei 12,00, în portul orașului va avea loc aruncarea crucii în Dunăre.

Pentru a evita incidentele, jandarmii teleormăneni recomandă participanților să aibă un comportament civilizat, să dea dovadă de înțelegere față de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

În dispozitivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman se vor afla și lucrători de la Inspectoratul de Poliție Județean, Poliția Locală, I.S.U. și Serviciul de Ambulanță.

Tot sâmbătă, 6 ianuarie, la Sala Sportului din municipul Alexandria, începând cu ora 18,00, jandarmii teleormăneni vor asigura ordinea și siguranța publică pe timpul meciului de baschet feminin dintre B.C. Teleorman Alexandria și A.C.S. Sepsi Sfântu Gheorghe.

Jandarmii reamintesc faptul că spectatorii nu au voie să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege sau alte obiecte care pun în pericol securitatea participanților la competiția sportivă. Este interzisă și afișarea inscripțiilor care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări și la violență.

Cornelia RĂDULESCU