I.S.U „A.D. Ghica” Teleorman: 88 de misiuni în 72 de ore

În ultimele 72 de ore, echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au participat la un număr de 88 de misiuni.

Din totalul intervențiilor, 70 au fost ale paramedicilor SMURD, patru accidente rutiere, produse pe raza localităților Viișoara, Moșteni, pe DN 51A și pe DJ 504, două misiuni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, o misiune pentru deblocarea unei uși de acces în locuință în vederea facilitării intervenției echipajelor medicale, două intervenții pentru degajarea unor arbori căzuți pe carosabil, două misiuni în sprijinul echipajelor SAJ Teleorman și șapte misiuni de recunoaștere la obiective socio-economice cu aglomerări de persoane.

În perioada menționată, inspectorii de prevenire din cadrul unității noastre au efectuat 6 controale de specialitate în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor la unități din domeniul alimentației publice din municipiul Roșiorii de Vede, o unitate sanitară și o unitate privată de învățământ preșcolar din municipiul Alexandria și la unitatea administrativă Balaci.

În urma acestor verificări, colegii noștri au constatat și o serie de nereguli, motiv pentru care au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 27500 lei.

Mircea OLTEANU