I-au furat hainele din casă

Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Lunca au fost sesizați de către un bărbat din București cu privire la faptul că în perioada 18.12.2017-15.01.2018, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa pe care o deține pe raza comunei Slobozia Mândra de unde i-au sustras mai mule unelte și aparate electrice și alte obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 3.230 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, au fost identificați autorii în persoana a doi bărbați, de 35, respectiv 38 de ani din județul Teleorman. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru sâvărșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările continuă, urmând să se propună soluție prin Parchet.

Și nu este singurul caz. Polițiștii din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale Zimnicea, în urma cercetărilor efectuate au identificat autorii într-un dosar penal privind furtul din locuința unui bărbat în vârstă de 63 ani din oraşul Zimnicea, faptă comisă în perioada 24.12.2017 – 02.01.2018, în persoana a doi minori de 15, respectiv 17 ani, ambii din Roşiorii de Vede.

Prejudiciul creat, respectiv două televizoare, un LCD, un DVD, o combină muzicală și un prăjitor de pâine au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

Împotriva celor doi autori se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, urmând să se propună soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

C.D.