I-a luat Dracul mințile! Un teleormănean a furat cutia milei

Un bărbat din județul Teleorman a fost arestat după ce a furat cutia milei dintr-o mănăstire din Galați. În cutie erau 395 de lei.

Hoții nu mai au frică nici de Dumnezeu. Un bărbat de 33 de ani, din județul Teleorman, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins de către polițiști având asupra sa o cutie a milei cu aproape 400 de lei, furată dintr-o mănăstire din Galați.

Poliţiştii din Galați au depistat, noaptea, un bărbat care avea un comportament suspect şi care avea asupra sa o cutie metalică.

”În jurul orei 01:15, pe strada Dogăriei, poliţiştii au depistat un bărbat de 33 din judeţul Teleorman care avea asupra sa o cutie metalică şi două şurubelniţe. Fiind întrebat de provenienţa bunurilor, acesta a declarat că a sustras cutia milei din incinta Mănăstirii Sfinţii Arhangheli Metoc. Cutia conţinea suma de 395 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Mai apoi, bărbatul a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

C.D.