Hoţii nu mai au linişte

Mai multe persoane suspectate de infracţiunea de furt au fost identificate de poliţiştii teleormăneni. M. Florin din municipiul Alexandria a sesizat faptul că în perioada 1-07.11.2013 persoane necunoscute i-au pătruns într-o dependinţă a locuinţei din comuna Mîrzăneşti prin forţarea unui lacăt de unde i-au sustras mai multe componente de tractor. În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspectul infracţiunii de furt este P.F. din comuna Mîrzăneşti, prejudiciul fiind recuperat parţial şi predat părţii vătămate.
Şi tot în baza unei sesizări, poliţiştii din comuna Buzescu au reuşit să prindă un alt suspect de furt. I. Miţa din Buzescu a sesizat faptul că în noaptea de 5/6.11.2013 persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Urmare a investigaţiilor efectuate s-a stabilit că suspectul infracţiunii de furt este R.I. din comuna Buzescu, judeţul Teleorman.
Prejudicial a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Şi poliţiştii roşioreni au depistat-o pe D. Mariana de 34 de ani din municipiul Alexandria care sustrăsese din incinta unei societăţi comerciale mai multe bunuri. Prejudiciul se ridică la suma de 830 de lei, acesta fiind recuperat şi restituit unităţii respective.
În toate cele trei cauze a fost întocmit dosar penal.

C.D.