Grav accident rutier petrecut la Țigănești

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața, iar un bărbat de 41 de ani este internat în stare gravă

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, pasager într-un autoturism, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 03:00, pe raza localității Țigănești. Șoferul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, rănit grav, a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

În ciuda manevrelor de resuscitare făcute timp de peste 30 de minute de paramedicii SMURD, bărbatul în vârstă de 41 de ani, aflat în stop cardiorespirator la sosirea SMURD-ului, a decedat. Decesul bărbatului a fost declarat de către medicul de pe ambulanța sosită la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, maior Gelu Dragomir, la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri cu un ASAS și 1 SMURD, un echipaj SAJ și două echipaje din cadrul IPJ Teleorman.

”Fără a avea permis de conducere, bărbatul în vârstă de 41 de ani din comuna Bragadiru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind carosabilul, după care a intrat într-un gard de beton”, a precizat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Cazul a fost preluat de Poliție pentru cercetări.

M. MEILĂ