Grav accident rutier! Două persoane au murit

Grav accident rutier pe DN52, Alexandria – Turnu Măgurele. 2 autoturisme s-au ciocnit și 2 persoane au murit.

Accident rutier pe DN 52, la iesire din Alexandria spre Furculesti. Potrivit echipelor de intervenție a fost vorba despre 2 autoturisme implicate.

O persoană a fost prinsă în caroseria deformată a unui autoturism, ea fiind scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predată echipajelor medicale.

”Cele 3 victime: un bărbat, de cca. 45 de ani, care a fost încarcerat și scos de pompieri, în stop cardiorespirator, i se fac manevre de resuscitare; o femeie, de aprox. 40 de ani, neîncarcerată, a fost găsită de salvatori în stop cardiorespirator, i s-au făcut manevre de resuscitare cu suuces, are puls. Cel mai probabil va fi preluată de elicopterul SMURD; o tânără, de aproape 20 de ani, conștientă și cooperantă, i s-a aplicat un guler cervical, acuză dureri cervicale și lombare”, spun pompierii din Teleorman.

Ambii conducători auto au murit.

Accidentul a avut loc în zona Izvorul Rece. Conducătorul unui autoturism de 45 ani din municipiul Alexandria care se deplasa pe direcția Turnu Măgurele spre Alexandria, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânar de 21 ani din județul Olt care circula regulamentar din direcția Alexandria spre Turnu Măgurele.

Din accident a rezultat decesul celor doi conducători auto. Polițistii efectează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

C. DUMITRACHE