Grav accident rutier! Două autocare și un tir s-au ciocnit

Două autocare și un TIR s-au ciocnit într-o coliziune violentă. Planul Roșu de Intervenție a fost activat.

În tragedia de la Bujoreni-Prunaru, nu mai puțin de 18 persoane au fost implicate, iar cinci dintre ele au fost rănite. Printre victime se numără doi adolescenți de 15 și 16 ani, alături de doi adulți, cu diverse traumatisme.

“Accident rutier în care au fost implicate două autocare și un TIR, între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Departamentul pentru Situații de Urgență a fost prompt la fața locului. Elicopterele SMURD și ambulanțele au acționat rapid, preluând victimele și oferindu-le îngrijirile necesare.

Impactul devastator a declanșat incendii la cele trei vehicule implicate. Cu patru persoane rănite și flăcările în creștere, intervenția rapidă a echipelor de urgență a fost vitală pentru a evita o tragedie mai mare.

În urma accidentului, traficul pe E70 a fost blocat, iar autoritățile au fost nevoite să direcționeze mașinile pe DJ 503 către Videle. Această situație tensionată ilustrează necesitatea respectării regulilor de circulație și a atenției sporite la volan.

Claudiu DUMITRACHE