Gala voluntarilor, a punctelor de informare europeană și a partenerilor ED Teleorman- 2023

Vineri, 15 decembrie 2023, Europe Direct Teleorman a mulțumit tuturor celor care s-au remarcat prin sprijinul acordat echipei de proiect în organizarea activităților cu tematică europeană sau prin promovarea și mediatizarea priorităților Uniunii Europene și a evenimentelor ED Teleorman în acest an.

La „Gala voluntarilor, a punctelor de informare europeană și a partenerilor ED Teleorman- 2023”, organizată la sediul ED Teleorman, au fost prezenți peste 100 de participanți: voluntari, elevi, studenți, cadre didactice, bibliotecari, reprezentanți ai mass-media din regiune, directori ai unor instituții școlare partenere din Roșiorii de Vede și Alexandria, manageri de instituții publice județene, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, alături de primarul municipiului, ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru, colaboratori ai Direcției pentru Cultură, Educație, Creație și Sport Roșiorii de Vede, gazda centrului de informare EUROPE DIRECT Teleorman.

Echipa ED Teleorman le mulțumește tuturor voluntarilor și colaboratorilor și îi așteaptă și în anul 2024 să facă parte din familia EUROPE DIRECT Teleorman, pentru că împrEUnă construim viitorul!

Cornelia RĂDULESCU