Gala laureaţilor “Ghiocelului de aur”

Revelion în pragul verii
Formaţia “Talisman” şi Anda Adam au încheiat Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Primăvară teleormăneană” într-o notă de adevărată sărbătoare.
Joi seară pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, a fost montată o scenă dotată cu echipamente corespunzătoare susţinerii unui adevărat concert de muzică uşoară. Aici, au evoluat mai întâi, laureaţii Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Primăvară teleormăneană”, cărora li s-au înmânat premiile bine meritate.
Apoi a venit şi rândul băieţilor de la Talisman să producă emoţii spectatorilor de toate vârstele, veniţi în număr mare la eveniment. E greu de explicat în cuvinte care a fost atmosfera ieri, la Alexandria, cum au evoluat pe scenă băieţii de la Talisman şi cum s-a simţit publicul la apariţia pe scenă a lui Alin Oprea solistul vocal al grupului.
Cu atmosfera încinsă la maxim, minutele s-au transformat în secunde, iar trupa cânta fără încetare. Însă a venit şi timpul ca băieţii de la Talisman să se retragă şi să lase locul Andei Adam care a trezit alte şi alte valuri de emoţie în rândul spectatorilor care uitaseră cât este ceasul şi că a doua zi trebuie să meargă la şcoală sau la serviciu.
Dincolo de discuţiile, uneori contradictorii în ce priveşte desfăşurarea festivalului, şi a criteriilor pe care s-au acordat premiile, ediţia din acest an, a festivalului “Primăvară teleormăneană” dotat cu trofeul “Ghiocelul de aur” a fost o reuşită, pentru că publicul larg nu apreciază decât felul în care cântă soliştii şi atmosfera unui astfel de spectacol.
Oricum ideea ca spectacolul de gală să se desfăşoare în aer liber, s-a dovedit ca şi anul trecut, excelentă. Unul dintre spectatori chiar remarca că totul i s-a părut a fi un revelion în pragul verii.

Mirel MANAFU