Festivalul caritabil „Fac bine, tu ce faci?”, ediția a II-a

Cea de a doua editie a festivalului caritabil „Fac bine, tu ce faci?” a reunit la un loc voluntari și susținători ai filialei Teleorman de Cruce Roșie.

Evenimentul care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, cu ocazia zilei internaționale a voluntariatului, a reamintit tuturor participanților la eveniment importanța voluntariatului în comunitate.

Voluntarii Filialei Teleorman a Crucii Roșii sunt profesori, asistenți medicali, elevi, studenți, economiști, juristi, părinți, tineri și bătrâni. Toți își găsesc timp pentru a face voluntariat alături de slujbele lor zilnice sau de alte responsabilități, fiind conștienți de faptul că fiecare acțiune individuală de solidaritate, fiecare gest de sprijin comunitar contează.

Participanților la eveniment li s-a facut o scurtă prezentare a activităților efectuate în anul 2023 de către Filiala Teleorman a Crucii Roșii, precum și o expoziție de fotografie cu activitățile derulate de-a lungul anului.

De asemenea, au fost premiați voluntarii care s-au remarcat în anul 2023 prin activitățile de voluntariat din cadrul filialei, de către Nicoleta Voicu, președintele Filialei Teleorman de Cruce Roşie, care a adresat un cuvânt de mulțumire și încurajare tuturor voluntarilor teleormăneni.

Având în vedere partea caritabilă a evenimentului, ținând cont și de faptul că suntem în preajma sărbătorilor, participanții au avut posibilitatea de a-și aduce contributia la colectarea sumelor necesare pentru realizarea pachetelor cu daruri pentru copiii aflați în centrele de plasament din județ.

Cornelia RĂDULESCU