Elev înjunghiat în curtea liceului

Un elev a fost înjunghiat chiar în curtea liceului. Incidentul a avut loc pe terenul de sport al Liceului Tehnologic Nr. 1 din Alexandria (Rulmentul). Potrivit martorilor, unul dintre elevi a venit cu tatăl său la școală și fără prea multe explicații, acesta a început să-l jignească și să-l lovească pe celalalt elev. În învălmășeala creată elevul de 18 ani a fost înjunghiat.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Teleorman, Cristi Popescu, colegii săi au preluat de la Liceul Rulmentul din Alexandria doi elevi.

„Un profesor a sunat la 112 și a anunțat faptul ca un elev a fost agresat. Ajuns la fața locului echipajul de la Ambulanță a constatat că este vorba de două victime: un elev bătut, iar altul înjunghiat la nivelul bratului, amândoi stabili”, ne-a declarat șeful Ambulantei Teleorman.

Speriat de cele întâmplate, bărbatul a încercat sa fugă. A abandonat mașina în curtea liceului, dar a fost prins de o patrulă a Jandarmeriei. Asupra lui a fost găsit un cuțit.

”În data de 15 noiembrie, un cadru didactic din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1 din municipiul Alexandria a sesizat că un elev al liceului a fost agresat.

La faţa locului s-a deplasat grupa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil care a procedat la interceptarea şi identificarea persoanelor care au participat la producerea evenimentului.

Totodată, s-a procedat la efectuarea controlului corporal preventiv al persoanelor identificate, iar asupra uneia dintre cele trei persoane identificate a fost găsit un cuţit, tip briceag.

În timp ce se desfăşurau activităţile de identificare şi legitimare a persoanelor participante la agresiune, la faţa locului s-a prezentat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria care a preluat cele trei persoane în vederea cercetării cauzei”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Teleorman.

Elevul de 18 ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor şi plagă escoriată la braţul drept, iar cei de 14 ani a suferit un traumatism cranio-facial.

Poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a liniştii publice, loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul şi folosirea de obiecte periculoase după ce asupra tatălui a fost găsit un cuţit.

C. DUMITRACHE