Două accidente rutiere în ajun de Crăciun

Ajunul Crăciunului s-a dovedit unul nefast pentru conducătorii auto. Două accidente rutiere având loc pe raza județului Teleorman.

Primul dintre el a avut loc pe Drumul Național 51, Alexandria – Zimnicea, în localitatea Țigănești. Două autoturisme s-au ciocnit. Echipele de intervenție sosite la fața locului au preluat 3 victime pe care le-au transportat la spital.

Graba, agitația și stresul nu fac casă bună cu șoferia. Din cauza vitezei, dar și a neatenției, două autoturisme s-au cionit, în localitatea Țigănești. Un echipaj de descarcerare, două ambulanțe ale Serviciului Județean, o autoutilitară cu apă și spumă și una de transport victime multiple au ajuns la fața locului într-un timp record.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, toate fiind preluate de echipele de intervenție și transportate la spital.

Două ore mai târziu, pe Drumul European 70, Alexandria- Roșiorii de Vede a avut loc un alt accident rutier. În localitatea Peretu, două autoturisme s-au ciocnit. 3 persoane au avut de suferit.

O autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță. Toate s-au deplasat spre comuna Peretu pentru a acorda primele îngrijiri persoanelor implicate într-un accident rutier. Și în acest caz a fost vorba tot despre două autoturisme care s-au ciocnit. În urma incidentului, trei persoane au suferit răni și au nevoie de îngrijiri medicale.

Ambele cazuri au fost preluate de polițiști pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc aceste accidente.

C.D.