Două accidente rutiere, cu patru victime, într-o singură zi

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost solicitați sâmbătă, 6 decembrie 2018, să intervină la două accidente rutiere, primul dintre ele petrecut în jurul orelor 19:00, între Poroschia și Țigănești și cel de-al doilea, la scurt timp, în jurul orelor 19:45, în Alexandria.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir, în urma accidentului rutier de la Poroschia, petrecut între două autoturisme, au avut de suferit trei persoane, doi bărbați, cu vârste de 21 și 38 de ani și o tânără în vârstă de 21 de ani.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari alexăndreni cu o autospecială de transport persoane și victime multiple și un echipaj din cadrul SAJ Teleorman, cu o ambulanță.

Cele trei victime au plecat, inițial, cu mașini civile, către spital. Ulterior, două dintre victime au fost preluate de pe drum de autospeciala de transport persoane și victime multiple și de echipajul SAJ și transportate la UPU Alexandria. Persoanele accidentate prezentau diferite traumatisme la nivelul feței și membrelor, dar erau stabile și conștiente.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au îndepărtat resturile de pe carosabil.

În urma celui de-al doilea accident rutier, ce a avut loc în Alexandria și în care au fost implicate două autoturisme, a fost accidentată o persoană. Victima, conștinentă, stabilă și cooperantă, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Cele două cazuri au fost preluate de Poliție, pentru cercetări.

M. MEILĂ