Doi teleormăneni au încercat să mituiască un polițist cu 2000 de lei

Au încercat să scaped e encazuri, dar au intrat în altele. Și mai mari. Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus trimiterea în judecată a două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au fost sesizați de către un agent de poliție din cadrul unui post comunal al I.P.J. Teleorman cu privire la intenția unei persoane, cercetată într-un dosar penal pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier, de a-i oferi o sumă de bani pentru a obține o soluție favorabilă.

În cursul zilei de 29 decembrie 2017, bărbatul cercetat pentru conducere fără permis și refuz recoltare mostre biologice, însoțit de o altă persoană din comuna Poeni, jud. Teleorman, a oferit polițistului denunțător, în scopul menționat, suma de 2000 de lei.

Ulterior, aceștia au fost audiați de către procuror, în vederea instrumentării materialului probator, fiind stabilită încadrarea juridică a faptei.

C.D.