Doi bătrânei au fost bătuți, furați și umiliți în propria casă!

Doi bătrânei, soț și soție, au trecut prin clipe de coșmar. 4 bărbați au pătruns în locuința lor și, după ce i-au bătut, au reușit să le fure și toată agoniseala: 26.000 lei.

Se bucurau de bătrânețe, trăiau liniștiți fără să deranjeze pe nimeni până când, mai mulți vecini tineri le-au pus gând rău și s-au gândit să-i tâlhărească. Aceasta este pe scurt povestea a doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 86, respectiv 80 de ani, domiciliați în comuna Plopii Slăvitești.

Aproape de miezul nopții, persoane necunoscute au pătruns în locuința acestora și prin folosirea forței fizice asupra lor au sustras 26.000 lei. Polițiștii au reușit în cele din urmă să-i prindă pe făptași.

”În ziua de 27 septembrie2017, polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale Turnu Măgurele au continuat cercetările într-un dosar penal care era ca obiect infracțiunea de ”tâlhărie calificată” comisă în noaptea de 06/07.04.2017, în dauna doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 86, respectiv 80 de ani domiciliați în comuna Plopii Slăvitești, județul Teleorman constând în aceea că persoane necunoscute au pătruns în locuința părților vătămate și prin folosirea forței fizice asupra acestora au sustras 26.000 lei, fiind identificați autorii în persoana a patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, toți domiciliați în comuna Plopii Slăvitești, satul Plopii Slăvitești, județul Teleorman”, se arată într-un comunicat al Poliției Teleorman.

Împotriva celor patru s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cei patru au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Teleorman, urmând să fie prezentați Judecătoriei Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă.

C. DUMITRACHE