Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului * 13 posturi de medic, asistent medical, psihopedagog și psiholog, scoase la concurs

Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 13 posturi vacante. E vorba de posturi de medic primar, medic specialist, asistent medical principal, asistent social, psihopedagog și psiholog.

Se dă concurs pentru : 2 posturi a ½ normă de medic specialist la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap; 1 post medic primar la Complexul de Servicii pentru Persoana Adultă cu Handicap Videle – Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Videle; 1/2 post medic primar la Complexul de Servicii pentru Persoana Adultă cu Handicap Videle – Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Videle; 2 posturi asistent medical principal (PL) la Centrul Teritorial pentru Protecţia de Tip Familial Alexandria. Pentru cele șase posturi concursul va avea loc în data de 12 decembrie 2017 – proba scrisă și în data de 14 decembrie 2017 – proba interviu. Data limită pentru depunerea dosarelor – 29 noiembrie 2017.

De asemenea, se dă concurs pentru : 1 post de asistent social la Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi; 1 post de asistent social practicant la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap; 1 post psihopedagog la Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi;1 post de psiholog practicant la Serviciul Intervenţie în Regim de Urgenţă în Domeniul Asistenţei Sociale; 1/2 post de psiholog practicant la Biroul de Evaluare şi Consiliere Psihologică pentru Părinţi şi Copii; 1 post de psiholog practicant la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap; 1 post de psiholog practicant la Complexul de Servicii pentru Persoana Adultă cu Handicap Videle – Centrul de îngrijire şi Asistenţă Videle. Pentru ultimele șapte posturi, concursul va avea loc în data de 11 decembrie 2017- proba scrisă și în data de 13 decembrie 2017 – proba interviu.

Relaţii detaliate referitoare la organizarea concursurilor se pot obţine la Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, din Alexandria, telefon 0247/316.611, interior 29, sau accesând pagina oficială de internet a instituţiei www.dgaspctr.ro.

George ZAVERA