Deși a picat concursul de două ori, profesorul Buzatu Bogdan George revine în echipa de conducere a ISJ Teleorman

Pentru a doua oară în cursul acestui an și după ce a dat de două ori concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Teleorman, profesorul de matematică Buzatu Bogdan George revine în echipa de conducere a ISJ Teleorman, prin detașare. Ceremonia de învestire în funcția de inspector școlar adjunct al ISJ Teleorman a profesorului Buzatu Bogdan George a avut loc ieri, 12 octombrie 2017, la sala de conferințe a Casei Corpului Didactic Teleorman.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența inspectorilor de specialitate din cadrul ISJ Teleorman, a prefectului județului Teleorman, Florinel Dumitrescu și a inspectorului școlar general al ISJ Teleorman, Valeria Gherghe.

Prefectul Florinel Dumitrescu a fost cel care a dat citire ordinului Ministrului Educației prin care ”Buzatu Bogdan George a fost numit prin detașare în interesul învățământului în funcția de inspector școlar general adjunct al ISJ Teleorman, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017-2018, cu rezervarea catedrei pe care este titular”.

După ce i-a urat ”bun revenit în echipă”, Valeria Gherghe l-a felicitat pe Buzatu Bogdan George pentru numirea în funcția de inspector școlar general adjunct.

Ca și la prima numire, de acum câteva luni, încercând să-și înfrângă emoțiile, Buzatu Bogdan George a ținut un scurs discurs, în fața tuturor celor aflați în sală, cărora le-a mulțumit pentru prezență.

”Sunt onorat că am fost numit în funcția de inspector școlar general adjunct al ISJ Teleorman. Mă bucur și vă mulțumesc că fac parte dintr-o echipă minunată, în care toți avem sarcina nobilă de a duce la împlinire obiectivele învățământului românesc, de a crea caractere și de a integra tânăra generație într-o societate modernă a cunoașterii. Personal voi fi preocupat de calitatea actului educațional, de o bună colaborare între școală, comunitatea locală, partenerii educaționali, astfel încât la sfârșitul fiecărui an școlar toate unitățile de învățământ din județul nostru să obțină performanțe superioare celor obținute în anii anteriori”, a spus Buzatu Bogdan George.

Prima numire în funcția de inspector școlar general adjunct a profesorului Buzatu Bogdan George a avut loc în data de 20 martie 2017. Ulterior acestei numiri, profesorul a susținut de două ori concursul pentru ocuparea funcției pe care ocupat-o prin detașare la ISJ Teleorman, de fiecare dată fiind declarat respins. Primul concurs s-a desfășurat în data de 4 aprilie 2017, iar cel de-al doilea a avut loc la începutul lunii iunie 2017.

M. MEILĂ