Deputatul Alin Bucur are, de marţi, birou parlamentar

Rămas fără sediu, după excluderea sa intempestivă din PP-DD, de către conducerea centrală, deputatul Alin Bucur a trebuit ca o bună perioadă de timp să se întâlnească cu cetăţenii care l-au votat şi cu susţinătorii care i-au rămas alături prin locaţii puse la dispoziţie de prieteni şi chiar în parc.
Începând de marţi, 30 aprilie 2013, Alin Bucur are la dispoziţie un birou parlamentar pe strada Bucureşti, blocul J 131, la parter, la inaugurarea căruia a invitat şi reprezentanţii mass media locale.
După o scurtă trecere în revistă a evenimentelor care au precedat acest moment, Alin Bucur a răspuns întrebărilor jurnaliştilor, care n-au fost nici puţine şi nici comode. De tirul întrebărilor venite dinspre mass media n-a scăpat nici consilierul său principal, Samuel Calotă, care a spus, printre altele, că pentru el alăturarea de Alin Bucur reprezintă un proiect politic aflat în plină desfăşurare. Alegerea lui Alin Bucur ca deputat în acelaşi colegiu în care au candidat Antonescu şi Dragnea reprezintă, într-adevăr, un succes, dar nu este decât o etapă a acestui proiect.
A urmat apoi o dezbatere amicală „la o cafea”, jurnaliştii prezenţi apreciind modestia şi deschiderea spre dialog a lui Alin Bucur şi a staff-ului său.
Întâlnirea s-a încheiat cu urări reciproce cu ocazia apropiatei sărbători pascale.

C.O.