Cursuri de formare profesională, la Camera de Comerț Teleorman

Aflată încă de la înființare în slujba mediului de afaceri, conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Teleorman, la solicitarea persoanelor fizice interesate și a agenților economici care doresc să-și califice personalul conform prevederilor legale, organizează cursuri de pregătire profesională în cele mai diverse sectoare de activitate.

În acest an, vor fi organizate cursuri de formare profesională în meseriile de : lucrător în alimentația publică, lucrător comercial, lucrător în cultura plantelor, mecanic agricol, comerciant – vânzător mărfuri alimentare. De asemenea, vor fi organizate cursuri de calificare în meseriile de apicultor, electrician în construcții, lucrător instalații în construcții, agent de pază – securitate.

Persoanele fizice și companiile interesate în a-și asigura personal calificat în respectivele meserii se pot adresa conducerii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Teleorman, din Alexandria, pentru înscrieri. Se pot obține relații privind organizarea unor astfel de cursuri de formare profesională și la telefoanele înstituției, respectiv la tef. 0247/421064, 0247/316.192 și 0723.660.966. Cursurile vor fi finalizate cu acordarea de certificate de calificare, emise sub autoritatea Ministerului Muncii și Ministerului Educației Naționale.

În același timp, CCIA Teleorman informează că oferă companiilor și persoanelor fizice interesate serviciile de care au nevoie pentru a funcționa și a se face cât mai cunoscute. Specialiștii Camerei de Comerț asigură consultanță privind înființarea de firme, oportunități privind mediul de afaceri din Teleorman și execută pentru cei interesați formulare fiscale, parafe, sigle, benere, ștampile autotușante.

George ZAVERA