Cu băutura în nas, la primele ore ale dimineţii

Un şofer inconştient a făcut 18 victime
Plecate la muncă, ca în fiecare zi, mai multe femei din Teleorman au ajuns ieri dimineaţă pe patul de spital, şi nu la unitatea economică din Alexandria unde sunt angajate.
Aproape 20 de femei, pasagere într-un microbuz care zilnic le transporta la locul de muncă, au suferit diferite vătămări corporale, după ce o autoutilitară care
transporta pâine nu a oprit la indicatorul Stop şi a lovit microbuzul cu călători.
Autoutilitara, condusă de V. Aurel, de 32 ani, din Giurgiu, circula pe strada Constantin Brâncoveanu şi a intrat în coliziune cu un microbuz care circula pe strada Negru Vodă, condus de O. Marius, de 38 ani, din comuna Peretu.
Pentru scoaterea victimelor din microbuzul răsturnat a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, dar şi de o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.
Toate cele 18 pasagere din microbuz au fost transportate cu salvările SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman la Spitalul Judeţean Teleorman, un dintre acestea cu ambulanţa SMURD, iar celelalte 17 victime au fost preluate de Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cu cinci ambulanţe. Patru dintre victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi de coloană, iar celelalte 14 s-au ales cu răni uşoare.
Nicio persoană nu a fost prinsă între tablele contorsionate ale autovehiculelor.
Poliţiştii i-au testat pe conducătorii auto cu aparatul etilotest, operaţiune în urma căreia a rezultat că şoferul autoutilitarei avea o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, pentru recoltarea de probe biologice.
E de mirare că la o oră atât de matinală, 06:30, când s-a produs accidentul, şoferul autoutilitarei de pâine era cu băutura în nas.

M. MEILĂ