CSM Alexandria-Petrolul Potcoava 5-1, în primul amical al iernii

Pe Stadionul „Aripi” din Craiova, dotat cu teren sintetic, s-a desfășurat primul amical al iernii pentru CSM Alexandria. Formația noastră, aflată la primul test sub bagheta noului antrenor, Eugen Trică, s-a impus cu scorul de 5-1 (1-1) în fața echipei Petrolul Potcoava, din Liga a III-a.

Scorul a fost deschis de Crețu, care a prins vinclul porții adverse cu un șut de la 25 de metri.

Oaspeții au egalat, iar în repriza a doua, când echipele au fost schimbate aproape în totalitate, fotbaliștii noștri s-au impus.

A urmat un autogol al oltenilor, după care un jucător aflat în probe, Joshua, a înscris, scorul devenind 3-1. A urmat scărița de efect a lui Acuna, iar Simon a închis tabela la 5-1.

Garnitura folosită în prima repriză a fost următoarea: Balauru- Iakabfi, Acuna, Băican, Nedelea- Desabato, Răsdan, Crețu, Călin, Jerdea, Dodoi.

În partea a doua au mai intrat: Cristică, Achirloaie- Lupoaica, Georgescu, Stancu, Maxim, Răducan, Joshua, Yameogo, Simon, Stavrositu, Neaga.

Portarii au jucat fiecare câte 30 de minute.

De asemenea, David Sala a venit și el la CSM Alexandria, transferul mijlocașului ofensiv fiind deja perfectat.

Următorul meci de pregătire al echipei noastre va fi sâmbătă, 27 ianuarie, cu începere de la ora 12.00, în deplasare cu Concordia Chiajna.

Cornelia RĂDULESCU