Competiţie sportivă de role şi cross

Competiţia de cross şi role, organizată de Consiliul Judeţean Teleorman în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, începută în ziua de 1 iunie şi amânată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, s-a finalizat ieri, pentru copiii din învăţământul gimnazial, cu diplome, medalii, cupe şi premii în bani.
Cea de a doua parte a evenimentului, a început în jurul orelor 9.00 prin susţinerea probelor de role şi cross, pe categorii de vârstă, atât la secţiunea băieţi, cât şi la secţiunea fete.
Cu această ocazie, Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a ţinută să precizeze: “Acţiunea de astăzi, reprezintă o continuare a acţiunilor cuprinse în programul de “1 iunie”, acestea fiind amânate din cauza condiţiilor meteo. Şi am considerat că aceste acţiuni să fie amânate pentru ziua de azi (n.r. ieri). Eu vreau să-i felicit pe toţi participanţii, pe câştigători, pe profesori şi pe toţi cei care le-au fost alături în obţinerea acestor rezultate. Mult succes în continuare şi totodată, vreau să-i asigur pe copii că, atât eu cât şi Consiliul Judeţean Teleorman, vom fi alături de ei în continuare”.
Copii au fost felicitaţi şi de Ştefan Cioacă, în calitate de inspector de specialitate,
în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, care i-a sfătuit pe copii să nu renunţe la mişcare, încurajându-i să se implice şi în alte competiţii similare.
Competiţia de ieri s-a încadrat în programul de promovare a sportului teleormănean, iar rezultatele obţinute, nu fac altceva decât, să facă cinste sportului teleormănean.

Mirel MANAFU