Colegiul Național Al.I. Cuza Alexandria, mereu cu rezultate meritorii

Colegiul Național Al.I.Cuza Alexandria este pe primul loc în ierarhia județeană la simularea examenului de Bacalaureat atât ca promovabilitate, cât și ca participare.

Aceste lucruri spun multe despre seriozitatea, interesul și preocuparea elevilor și a cadrelor didactice pentru acest examen, care reflectă munca din cei 4 ani.

O generație încercată de situația pe care cu toții o traversăm, care reușește să demonstreze că ambiția, munca și perseverența pot demonta toate obstacolele.

Dascălii și elevii colegiului au încredere că ierarhia din vară îi va bucura și mai mult, demonstrând că țintesc mereu mai sus, mereu sunt mai buni, mereu merg spre succes.

Pentru bobocii cuziști de septembrie 2021, sunt prezentate 10 motive pentru a alege „liceul de 10 din inima orașului”, aceștia fiind informați că îi așteaptă 7 clase propuse pentru anul școlar 2021-2022: 1 clasă- matematică-informatică bilingv (lb. engleză); 3 clase- matematică-informatică; 3 clase- filologie.

Colegiul Național Al.I.Cuza Alexandria înseamnă seriozitate, performanță, ambiție, emoție, creativitate și tot ceea ce mai este necesar pentru ca, după cei patru ani, visele să devină realitate.

Cornelia RĂDULESCU