Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman: Donează sânge, salvează o viață!

Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență, face o campanie de conștientizare a importanței donării de sânge, încurajând populația să facă în mod voluntar acest lucru.

Obiectivele principale ale acestei campanii sunt de o importanță majoră: informarea populației despre necesitatea existenței unei rezerve de sânge în spitalele din județul Teleorman, conștientizarea și sensibilizarea acesteia pentru donarea de sânge.

Toți trebuie să fim conștienți că sângele este un produs biologic de neprețuit, donarea lui sprijinind sistemul medical pentru salvarea vieții semenilor noștri.

Pe 1 noiembrie 2017, la Spitalul Județean de Urgență Teleorman, începând cu ora 8,30, sunt așteptați toți aceia care doresc să doneze sânge.

Centrul de Transfuzie Sanguină și Spitalul Județean de Urgență Teleorman au mai avut acțiuni comune, prima campanie de acest gen având loc acum două săptămâni, când 17 donatori au înțeles importanța acestui act umanitar.

Donatorii de sânge au fost angajați ai unității sanitare sau aparținători ai pacienților Spitalului Județean de Urgență Teleorman.

Nu trebuie să uităm că pe 1 noiembrie 2017, începând cu ora 8,30, suntem așteptați la Spitalul Județean toți aceia care conștientizăm faptul că donând sânge, salvăm o viață.

Cornelia RĂDULESCU