Captură ”impresionantă” a polițiștilor teleormăneni, 25 de pocnitori

Polițiști, mascați și procurori. Cu toții au luat cu asalt locuința unui bărbat din Roșiorii de Vede. Oamenii legii aveau informații că bărbatul ar deține mai multe obiecte explozibile în casă. În urma percheziției, în locuința bărbatului a fost identificat un pistol neletal și o cutie din carton în care se aflau 25 de pocnitori.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării prevederilor Legii privind regimul armelor și al munițiilor, cât și pe linia Legii privind deținerea, comercializarea și utilizarea articolelor pirotehnice.

În cadrul acțiunii, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din Roșiorii de Vede unde a fost identificat un pistol neletal și o cutie din carton în care se aflau 25 de pocnitori care conform inscripțiilor de pe cutie fac parte din categoria 3-F3.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvarșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și contrabandă calificată, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C.D.