Candidații înscriși la concursurile organizate de ISU Teleorman susțin proba de evaluare a performanțelor fizice, săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, joi, 22 februarie 2018, candidații înscriși la concursurile organizate de ISU ”A.D. Ghica” Teleorman pentru ocuparea posturilor vacante vor susține proba de evaluare a performanțelor fizice.

Proba eliminatorie educație fizică -traseu practic-aplicativ se va desfășura la sediul Şcolii Gimnaziale nr. 7 Alexandria, str. 1907, nr. 60 bis, judeţul Teleorman.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare la aceste concursuri nu au voie, în sala unde se va desfășura proba, cu telefoane mobile sau altă aparatură de înregistrare audio-video.

Sunt scoase la concurs șase posturi vacante, după cum urmează: postul vacant de ofiţer specialist I la Compartimentul Achiziţii; postul vacant de subofiţer tehnic principal la Compartimentul Financiar; postul vacant de ofiţer specialist II la Inspecția de Prevenire – compartimentul Avizare -Autorizare; postul vacant de subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire -compartimentul Avizare -Autorizare; postul vacant de ofiţer specialist I la Serviciul Logistic – Compartimentul Tehnic; postul vacant de ofiţer I la Inspecția de Prevenire – compartimentul Control şi Activităţi Preventive.

Primii care vor susține proba de evaluare a performanțelor fizice, începând cu ora 09:00, sunt cei 12 candidați la postul vacant de ofiţer specialist I la Compartimentul Achiziţii.

De la ora 10:30, la aceeași probă, vor fi evaluați cinci candidați la postul vacant de subofiţer tehnic principal la Compartimentul Financiar, urmați, o oră mai târziu, de patru candidați la postul vacant de ofiţer specialist II la Inspecția de Prevenire – compartimentul Avizare -Autorizare.

Următorii evaluați vor fi următorii candidați: 9 candidați la postul vacant de subofițer operativ principal la Inspecția de Prevenire – compartimentul Avizare -Autorizare (de la ora 12:30); 1 candidat la postul vacant de ofiţer specialist I la Serviciul Logistic – Compartimentul Tehnic (de la ora 14:00) și 12 candidați la postul vacant de ofiţer I la Inspecția de Prevenire – compartimentul Control şi Activităţi Preventive (de la ora 14:30).

Proba va fi înregistrată audio-video.

M. MEILĂ