Campanie derulată de Crucea Roşie Teleorman – Jucării pentru copiii din centrele de plasament

Copiii din centrele de plasament de pe raza judeţului nostru vor avea parte de un strop de bucurie oferit de Crucea Roşie Teleorman care, începând cu luna viitoare, va derula proiectul „Îmbunătăţirea condiţiilor de trai în centrele de plasament din România”.
Societatea din Alexandria care a iniţiat proiectul a demarat încă de acum două zile acţiunile ce au loc în cadrul acestei campanii. Astfel, cu ocazia unui meci de baschet ce a avut loc miercuri la Sala Polivalentă din Alexandria, disputat între CSBT Alexandria şi CS Nova Vita Târgu Mureş, a fost lansată o campanie de colectare de jucării din pluş, ce urmează a fi donate copiilor din centrele de plasament din judeţ.
Cetăţenii municipiului Alexandria au fost receptivi şi au donat jucării atât la începutul meciului de baschet de la Sala Polivalentă, cât şi la sediul Crucii Roşii Teleorman.
La acţiunea de miercuri au participat preşedintele Crucii Roşii Teleorman, Sorinel Sandu şi directorul societăţii, Felicia Cârpaciu, care au ţinut să mulţumească implicării antrenorului echipei CSBT Alexandria, Mădălin Piperea.
Campania de colectare a jucăriilor din pluş se va încheia pe 22 martie. Până la această dată, toţi cei care doresc sa doneze jucării o pot face la sediul Crucii Roşii Teleorman, din strada Constantin Brâncoveanu, nr. 64.
Ca bonus pentru cei care au participat la meciul de baschet, echipa de baschet feminin din Alexandria le-au învins pe adversarele din Târgu Mureş la o diferenţă covârşitoare de 22 puncte, scorul final fiind 72-50.

M. MEILĂ