Ca și în luna octombrie, luna trecută au beneficiat de lapte și corn doar elevii din zona Alexandria

În luna noiembrie a acestui an, au primit produse lactate și de panificație 8.638 de elevi, cu peste 200 de elevi mai mulți decât au primit în luna octombrie 2017. Este vorba despre produsele oferite în cadrul Programului pentru școli în România în anul școlar 2017-2018, de care beneficiază elevi din învățământul primar și gimnazial de stat și privat și preșcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Teleorman, ca și în luna octombrie 2017, în luna noiembrie, produsele de panificație și lactate au ajuns doar la copiii care învață în unitățile de învățământ din zona Alexandria.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Teleorman, în luna noiembrie 2017 s-au distribuit, în unitățile de învățământ din Alexandria și din localitățile limitrofe municipiului reședință de județ, 167.807 pachete cu produse lactate și de panificație.

În comunicatul de presă este menționat că în urma licitaţiilor efectuate de către Consiliul Judeţean Teleorman, pentru școlile din zona Alexandria au fost încheiate contractele de furnizare produse lactate şi de panificaţie (pachet întreg) pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, pentru anul şcolar 2017- 2018 cu SC SIMULTAN SRL cu sediul în Orașul Făget, Județul Timiş şi subcontractanţii SC ASTRA BUCUREŞTI &CO PROD SRL cu sediul în Orașul Voluntari, Județul Ilfov şi SC SETRA COM SRL cu sediul în Municipiul Baia-Mare, Județul Maramureş.

M. MEILĂ