„Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă- Cărțile nu au vacanță!”

Zeci de copii, adolescenți, tineri și adulți și vârstnici au venit joi, 4 august 2022, în Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu” din Roșiorii de Vede, la o nouă întâlnire cu cartea, în cadrul programului „Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă- Cărțile nu au vacanță!”.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Europe Direct Teleorman, fiind găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction”.

Pentru cei dornici de cunoaștere, într-adevăr, cărțile nu au vacanță, iar dorința de a citi, de a învăța lucruri noi despre Uniunea Europeană, despre unitate în diversitate, despre a avea inițiativă și a-și exprima viziunea într-un an dedicat tinerilor europeni, au fost atât de prezente în această zi frumoasă de vară.

Și pentru că „stă în puterea… noastră să schimbăm ceva”, voluntarii ED Teleorman au repetat intens, în aer liber, la piesa de teatru forum „Pactul ecologic european- Gata să acţionăm #PentruNatură”, piesă care va avea premiera în cadrul Taberei de comunicare și abilități practice cu tema: „Nouă chiar ne pasă! Dar ție?”, care va avea loc la finalul lunii august.

Cornelia RĂDULESCU