Biblioteca comunală “Mihai Eminescu”, Tătărăștii de Jos * Ziua județului Teleorman

Biblioteca comunală “Mihai Eminescu” Tătărăștii de Jos, în parteneriat cu Școala gimnazială nr.1 din localitate, organizează vineri 14 mai 2021, începând cu ora 10.30, la sediul școlii, o sesiune de referate, comunicări și prezentare de carte cu prilejul Zilei județului Teleorman.

În cadrul acestei manifestări, bibliotecarul comunal Gemălescu Tatiana Alina va susține referatul “14 mai 1441 – 14 mai 2021 – 580 de ani de la prima atestare documentară a județului Teleorman”.

De asemenea, doamna Berbecaru Diana, profesor de istorie al școlii gimnaziale, va prezenta un material despre județul Teleorman, iar copiii vor aduce în atenția celor prezenți, în scurte și interesante comunicări, personalitățile marcante ale județului nostru.

În încheierea activității, școala va găzdui și vernisa și o mică expoziție de carte, sub genericul “Teleorman – trecut, prezent și viitor”.

La această manifestare sunt invitați să participe elevi, cadre didactice și membri ai comunității locale.

Mulțumiri speciale doamnei director Brătescu Penelopa Elena, doamnei Berbecaru Diana, profesor de istorie și tuturor elevilor implicați în această activitate, prin care dau dovadă de apreciere și respect pentru valorile locale.

Bibliotecar, Gemălescu Tatiana Alina