Bătrâni cu probleme medicale, ajutați de pompierii teleormăneni

Nu de puține ori, pompierii teleormăneni sunt solicitați să vină în sprijinul persoanelor care, din cauza diferitelor probleme medicale, nu pot fi transportați la ambulanță pentru a ajunge la spitale, unde trebuie să primească ajutorul medical de specialitate. Astfel de intervenții au avut pompierii militari teleormăneni și zilele trecute, când au ajutat câteva persoane cu diferite afecțiuni, aflați în imposibilitatea de a se deplasa la spital, fără ajutor, sau la o locuință.

Una dintre solicitări a venit din partea unei bătrâne în vârstă de 80 de ani, supraponderală, care locuia la etajul trei al unui bloc de locuințe de pe strada Romană, din Zimnicea. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Și la Turnu Măgurele o persoană cu probleme locomotorii (imobilizată într-un scaun), ce avea nevoie de îngrijiri medicale, a fost ajutată de pompieri să coboare de la etajul patru al unui bloc de locuințe de pe strada Chimiei. Persoana a fost preluată de o ambulanță SAJ, pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

O altă intervenție de acest gen au avut pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria. De această dată, o bătrână în vârstă de 75 de ani, care tocmai fusese externată de la Spitalul Județean Alexandria, a avut nevoie de ajutorul pompierilor alexăndrineni pentru a fi transportată în apartamentul său, aflat la etajul patru al unui bloc de locuințe de pe strada București.

Toate misiunile au fost executate fără a fi întâmpinate probleme deosebite, sprijinul oferit cetățenilor fiiind întotdeauna necondiționat.

M. MEILĂ