Bărbat de 35 de ani reținut pentru agresiune sexuală și tâlhărie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au dispus reținerea unui bărbat, de 35 de ani, din localitate, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și tâlhărie.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, la domiciliul său, i-ar fi propus unei minore de 17 ani, din comuna Săceni, venite în vizită la fiul persoanei cercetate, să întrețină relații sexuale. Fiind refuzat de către tânără, bărbatul ar fi atins-o în zone intime și i-ar fi smuls din mână telefonul mobil, împotriva voinței acesteia.

În urma administrării probatoriului, față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul de 35 de ani fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de cercetare penală, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Mircea OLTEANU