Azi, la Alexandria se deschide cea de-a VIII-a ediție a Târgului de toamnă

Azi, la Alexandria începe cea de-a VIII-a ediție a Târgului de toamnă, eveniment expozițional organizat pe platoul din fața Casei de Cultură municipale. Târgul este organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Teleorman, cu sprijinul Primăriei Alexandria, acesta fiind deschis în intervalul 17-21 octombrie 2017.

Conform președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Teleorman,inginer Marin Niculcea, la Târgul de toamnă și-au anunțat prezența producători din județele Teleorman, Argeș, Vâlcea, Harghita, Covasna, Dâmbovița, Arad, Sălaj, Brașov, Gorj și altele. Firmele participante la Târg vor expune, spre vânzare, la prețuri de producător, produse tradiționale din carne și lapte, miere și alte produse apicole, dulciuri preparate în casă, produse de patiserie, artizanat, flori de sezon, puieți de pomi fructiferi, puieți de arbori și arbuști ornamentali, butași de viță de vie, bulbi de flori etc. Totodată, vor fi prezenți producători și comercianți de haine din piele, cojoace, căciuli, încălțăminte din piele fabricate în România. Ca și la edițiile precedente, micii și alte preparate din carne vor sfârâi pe grătar, spre deliciul celor care vor trece pragul tradiționalului Târg de toamnă.

Teleormănenii sunt invitați să vină în număr cât mai mare la acest târg, de unde au posibilitatea să-și procure produse alimentare obținute după metode tradiționale, de produse apicole, material săditor în grădini și livezi, flori de sezon, de grădină și apartament, dar și obiecte de îmbrăcăminte.

George ZAVERA