Șoferul unui autoturism Dacia Nova s-a văzut nevoit să tragă pe dreapta, în momentul în care autoturismul la volanul căruia se afla a fost cuprins de flăcări. Evenimentul s-a petrecut joi, 11 ianuarie 2018, în localitatea Cosmești, județul Teleorman, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir.

Bărbatul a ieșit în siguranță din mașină și fără a sta prea mult pe gânduri a sunat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat ajutorul pompierilor teleormăneni. Ajunși la locul incidentului, cu o autospecială de stingere, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au constatat că focul era generalizat la întregul autovehicul. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 30 de minute. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 2000 de lei.

Din relatările conducătorului auto și din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că incendiul a izbucnit în timpul mersului, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică de la compartimentul motor.

M. MEILĂ

About The Author