Atenţie, se fură tot mai des din supermarket-uri!

În perioada 13-20 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman au executat 90 de misiuni pentru menţinerea ordinii publice în zonele urbane şi 19 misiuni în mediul rural, atât în mod independent, cât şi în cooperare cu reprezentanţii I.P.J. Teleorman.
De asemenea, jandarmii teleormăneni au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul a două adunări cu public numeros şi au pus în aplicare 16 mandate de aducere, la solicitarea instanţelor şi parchetelor.
În perioada menţionată, efectivele de jandarmerie au constatat 3 infracţiuni şi au aplicat 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6600 lei.
De exemplu, marţi, 14 mai, orele 18.00, un echipaj de jandarmerie, a fost sesizat de către personalul din pază al unui supermarket din Alexandria, că o persoană a sustras mai multe produse din magazin.
În urma verificărilor efectuate de jandarmi s-a stabilit că, M.B. de 52 ani, a trecut de casa de marcat cu mai multe produse introduse în geanta personală.
Documentele constatatoare întocmite de jandarmi au fost înaintate organelor competente să soluţioneze cauza.

B.P.