Apicultorii din Teleorman, invitați la Târgul Național al Mierii!

Asociația Crescătorilor de Albine din România anunță că în data de 16 martie 2018, pe platforma apicolă din cartierul Băneasa, din București, se va deschide cea de-a 18-a ediție a Târgului Național al Mierii. Manifestarea expozițională se va derula în perioada 16 – 18 martie.

În cadrul expoziției-târg sunt circa 100 de locuri amenajate disponibile pentru expozanți, aici apicultorii putând etala produsele proprii într-o gamă extrem de diversificată, de la produse apicole obținute direct din stupină, până la produse apicole condiționate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice etc. La târg, apicultorii vor putea beneficia de produse dedicate acestora – stupi și componente pentru stup, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriție, reviste și cărți de specialitate etc.

La Târgul Național al Mierii sunt invitați să participe și apicultorii și asociațiile profesionale ale apicultorilor din Teleorman. Pe baza rezervărilor făcute din timp, apicultorii și unitățile care produc stupi și componente ale stupului, miere și produse apicole își pot etala la standurile rezervate, spre comercializare, produsele proprii. Aici, consumatorii vor putea procura produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, suplimente nutritive etc.

Amplasarea standurilor se face ca și la edițiile anterioare, în Bulevardul Ficusului, nr. 42. Rezervările de standuri și plata se vor face în intervalul 19-23 februarie 2018. Apicultorii interesați să participe cu stand propriu la acest târg pot afla informații despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească direct de la sediul Asociației Crescătorilor de Albine din București, accesând site-ul acaromania@rdsmail.ro sau la telefon 021. 233. 40.19.

George ZAVERA