Alt poliţist teleormănean, dispărut pe „şoseaua morţii”

Te-ai aştepta ca accidentele de circulaţie produse de poliţişti să fie atât de rare, încât să fie folosite ca material didactic. Din păcate, în ultima vreme, poliţiştii nu numai că sunt implicaţi în evenimente rutiere, dar cad victime propriei nesăbuinţe.
După ce la începutul săptămânii trecute, un ofiţer din cadrul Poliţiei Zimnicea a decedat din cauza oboselii, neatenţiei sau problemelor tehnice ale autoturismului, câteva zile mai târziu, week-end-ul trecut, un alt poliţist teleormănean şi-a pierdut viaţa pe DN 52, aproximativ în aceeaşi locaţie în care s-a petrecut primul eveniment.
În accidentul din week-end, Ştefan Marinel Purcea, din Turnu Măgurele, aflat singur într-un autoturism, a pierdut controlul volanului când s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. Din cauza izbiturii puternice, tânărul a decedat pe loc. Mărturie a impactului devastator sunt copacul smuls din rădăcini şi autoturismul rupt în două.
Potrivit celor declarate de martorii prezenţi la faţa locului, autoturismul se deplasa cu o viteză de peste 150km/h.
Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de echipa operativă constituită la nivelul I.P.J. Teleorman, în cauză fiind întocmit dosar penal.
Se pare că zona respectivă este foarte periculoasă având în vedere câte accidente tragice s-au produs aici, unele dintre ele soldându-se cu moartea şoferilor sau a unor pasageri. De aceea mulţi vorbesc despre porţiunea aceasta de drum ca despre „şoseaua morţii”.

M. MEILĂ