Alexăndrenii și-au strigat nemulțumirea în stradă

Aproximativ 25 de alexăndreni au protestat împotriva proiectului de modificare a Legilor Justiţie, dar și față de revoluția fiscală recent adoptată.. Alexăndrenii s-au adunat în fața Casei de Cultură din reședința județului și au afișat mai multe mesaje împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și a Guvernului.

Alexăndrenii și-au strigat nemulțumirea în stradă. Aproximativ 25 de persoane au luat parte la acțiunea de protest organizată în reședința județului. Oamenii s-au mobilizat pe rețelele sociale și s-au întâlnit în fața Casei de Cultură. Cu haine groase pentru a face față frigului, dar plini de energie, aceștia au fluturat drapelul României și au afișat mesaje împotriva Președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, dar și a Guvernului României. Protestatarii sunt nemulțumiți de modificările aduse legilor justiţiei, dar şi de modificările aduse Codului Fiscal.

Pe lângă lozincile deja consacrate,”România, trezește-te!”, „PSD, ciuma roșie!”, „Justiţie, nu corupţie!”, cei din Alexandria au cerut ”legi corecte”.

”Ne-am săturat să plătim taxe şi impozite pentru ca alţi oameni să beneficieze de pe urma noastră. Au început să iasă puşcăriaşi, ceea ce pentru noi constituie un moment de nesiguranţă. Putem să fim agresaţi sau hărţuiţi pe stradă. Politicenii îşi fac de cap. Noi avem de pierdut pe toate planurile”, a mărturisit unul dintre protestatari.

Protestul a durat aproximativ o oră, dar oamenii au anunțat că se vor întoarce în stradă ori de câte ori vor avea ceva de spus.

Claudiu DUMITRACHE