Accident rutier între un microbuz și un autoturism

Un accident rutier, între un autoturism și un microbuz, s-a petrecut în cursul dimineții de vineri, 2 februarie 2018, în jurul orelor 7:30, pe DN 52 Alexandria-Turnu Măgurele, mai exact, în curba de la Rulmentul. Deși în microbuz se aflau pasageri, din fericire nicio persoană n-a avut de suferit în timpul impactului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoturismului, care se deplasa în direcția Turnu Măgurele. Conducătorul auto n-a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat într-un parapet de pe marginea carosabilului și a ricoșat în microbuzul ce venea din sens opus.

În urma impactului nu a rezultat nicio victimă.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ în ambele situații.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului rutier a fost sancționat contravențional.

Accidentul a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns o autospecială de stins cu apă și spumă (ASAS), 1 Descarcerare, 1 SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman, conform celor precizate de purtătorul de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir.

Cazul a fost preluat de Poliție.

M. MEILĂ