Accident rutier din cauza unui şofer băut şi neatent

Un șofer băut și neatent a provocat un accident rutier. Nefericitul eveniment s-a produs pe DJ 506, între localitățile Bujoru și Bragadiru.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Bragadiru, în timp ce conducea un autoturism „Dacia Solenza”, pe un drum de câmp, neamenajat, perpendicular pe D.J. 506, la intersecţia cu drumul județean nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei „Volkswagen”, intrând în coliziune cu acesta. Aceasta din urmă era condusă regulamentar de un tânăr de 24 de ani din Alexandria.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto din Dacia. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Mai mult decât atât, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul șoferului care a provocat accidentul rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool în aerul expirat. Acestuia i-au şi fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

C.D.