Accident rutier, cu victime încarcerate, între Vitănești și Văceni

Un accident rutier, soldat cu trei victime, dintre care două încarcerate, s-a petrecut miercuri, 27 decembrie 2017, pe DN6, între Vitănești și Văceni, în jurul orei 14:30, în accident fiind implicate trei autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman, Gelu Dragomir, evenimentul a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112 de doctor Andra Priboi, medic la SAJ și la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede. Conform aceleiași surse, aflată la fața locului în momentul producerii accidentului rutier, medicul Andra Priboi a acordat primul ajutor persoanelor rănite, până la sosirea echipajelor de salvare.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii teleormăneni cu 1 autospecială cu apă și spumă și cu o autospecială de descarcerare. La fața locului au sosit și un SMURD și două echipaje SAJ, care au constatat că victimele erau conștiente ș cooperate. Una dintre persoanele rănite a fost preluată de un echipaj SAJ, iar celelalte două, după ce au fost descarcerate, au fost preluate de echipajul SMURD și o a doua ambulanță. Toate cele trei victime, două femei de 64 și 71 de ani și un bărbat în vârstă de 58 de ani, au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

M. MEILĂ