Accident la Furculești! O femei a ajuns la spital

Două autoturisme s-au ciocnit în localitatea Furculești. Echipele de intervenție s-au mobilizat și la locul accidentului și-au făcut apariția două ambulanțe (una SMURD), un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă pentru a stinge un eventual incendiu.

Din fericire nici una dintre victime nu se afla prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului, iar medicii au putut să se ocupe rapid de ele. Este vorba despre 3 persoane. Una dintre ele, o femeie, a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență din Alexandria, iar celelalte două au fost tratate la fața locului, refuzând transportul la spital.

”La fața locului s-au deplasat rapid mai multe echipaje de intervenție, de la Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, de la S.A.J. Teleorman cu o ambulanță și un echipaj de la poliție.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme, în care se aflau mai multi pasageri, au rezultat două victime, un bărbat de 58 de ani, care a fost preluat de către paramedicii SMURD și transportat la Spitalul Județean din Alexandria și o tânără, de 26 de ani, care a primit primul ajutor din partea echipajului S.A.J. fiind apoi transportată la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și singere a incendiilor până la finalizarea cercetărilor efectuate de către polițiști, ajutând apoi la sablarea carosabilului de resturile provenite de la cele două autoturisme, astfel încât traficul să se desfșoare în condiții normale”, se arată într-un comunicat de presă al pompierilor teleormăneni.

Cazul a fost preluat de poliție. Aceștia vor trebui să afle cu exactitate ce s-a întâmplat și cine se face vinovat de producerea acestui accident rutier.

C. D.