Accident grav pe raza localității Lăceni! Două autoturisme s-au ciocnit!

Un accident rutier s-a petrecut pe drumul care face legătura între Alexandria și comuna Lăceni. Două autoturisme s-au ciocnit. În urma accidentul, 5 persoane au fost rănite.

În urma unui apel pe numărul 112, pompierii militari, personalul medical și polițiștii din Alexandria au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier pe raza localității Lăceni.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, au rezultat 5 victime, neîncarcerate, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani.

Trei dintre acestea au fost preluate de Serviciul de Ambulanță Județean, una de Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), iar o victimă, dupa ce a primit primul ajutor, a refuzat transportarea la spital.

Concomitent cu operațiunile de salvare a persoanelor, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin decuplarea bornelor de la baterie și degajarea de pe carosabil a resturilor de caroserie.

Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.

Pentru acest eveniment, la fața locului au fost alocate importante forțe și mijloace de intervenție, respectiv o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și două echipaje de la poliție.

C.D.