A murit din cauza unei buturugi

În ziua de 9 Mai 2013, în jurul orelor 15.56, pe numărul unic de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia pompierilor militari din cadrul Departamentului de Pompieri Alexandria, pentru scoaterea unei persoane, de sub un tractor răsturnat.
Accidentul cu pricina, a fost înregistrat pe strada Fraţii Goleşti din Alexandria, acolo unde victima identificată cu numele de Marcel M, în vârstă de 46 de ani, după ce tăiase cu drujba un copac, a trecut la scoaterea buturugii. Această operaţiune a fost efectuată în mod necorespunzător, acţionând cu o şufă trasă de un tractor de tip Leuţ, fără cabină. În consecinţă, în timpul manevrelor, şufa a cedat, iar tractorul s-a răsturnat, rostogolindu-se peste cetăţeanul care a rămas imobilizat sub utilaj.
La faţa locului a intervenit imediat echipa de descarcerare, care a acţionat cu utilajele din dotarea autospecialei, fiind vorba despre cilindrii hidraulici despărţitori şi pernele pneumatice pentru ridicarea tractorului şi scoaterea victimei. Operaţiunea a durat în jur de 30 de minute, întrucât terenul accidentat, a îngreunat mult intervenţia echipei de descarcerare. Pacientul a fost ridicat de reprezentanţii serviciului de ambulanţă judeţean, şi transportat imediat la Spitalul de Urgenţă Alexandria, unde s-a constatat şi decesul acestuia.
În continuare, poliţia efectuează cercetări amănunţite în vederea stabilirii exacte a condiţiilor care au dus la producerea accidentului.

Mirel MANAFU