A achiziționat produse pirotehnice fără drept

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Pietroșani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu produse pirotehnice, deși nu avea dreptul să le dețină și folosească.

”Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au organizat şi executat o acţiune privind regimul materiilor explozive pe raza orașului Zimnicea și localitățile limitrofe. Cu acest prilej a fost depistat un bărbat în vârstă de 33 ani din comuna Pietroșani, județul Teleorman care și-a procurat on-line, printr-o firmă de curierat, produse pirotehnice din categoriile F2 și F3, fără drept, în valoare de 4200 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Produsele au fost folosite cu ocazia unor evenimente private.

În urma verificărilor s-a constatat că susnumitul nu avea calitatea de pirotehnist sau artificier și nici nu era autorizat să procure și să folosească astfel de obiecte.

În cauză a fost întocmit dosar penal ,iar obiectele pirotehnice au fost ridicate în vederea cercetărilor, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

C.D.