A accidentat mortal un pieton! Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat și-a găsit sfârșitul într-un mod brutal. El a fost izbit în plin de un autoturism și lăsat să moară, pe marginea drumului. Șoferul a fost prins. El a fugit de la locul accidentului pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Nenorocirea s-a petrecut pe raza localității Poeni.

”Un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Purani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 701, în localitatea Poeni, în dreptul unui imobil, a lovit frontal un pieton în vârstă de 77 ani din Municipiul București”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Pietonul se deplasa pe marginea părții casrosabile, pe sensul de mers al autoturismului. În urma coliziunii, pietonul a fost aruncat la câțiva metri de locul impactului. Șoferul nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat și și-a continuat deplasarea până la locuința sa.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, cadavrul acestuia fiind depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost identificat, fiind găsit la domiciliu. Testat cu aparatul alcooltest a rezultat 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “ucidere din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle.

C. DUMITRACHE